Recent is de webshop www.hollandsebladen.nl geopend die zich uitsluitend richt op de online verkoop van losse tijdschriften voor één specifieke doelgroep: namelijk alle Nederlanders die tijdelijk of permanent in het buitenland wonen, werken of leven. En omdat u als Nederlander ook (regelmatig) in het buitenland woont, is het interessant genoeg om u langs deze weg te informeren over deze nieuwe service.

 


Uit onderzoek van de Wereldomroep blijkt dat de grootste behoefte die Nederlanders die in het buitenland leven en/of werken Nederlandse tijdschriften is (32 procent), ruim voor drop en kaas. Dit om hun band met Nederland vast te houden, informatie over Nederland te verkrijgen, maar ook om hun kinderen Nederlands te laten lezen. En hollandsebladen.nl speelt hier op in.


De webshop met een assortiment van circa 1.200 Nederlandse en 800 buitenlandse tijdschriften verstuurt de losse bladen (dus zonder abonnement) naar meer dan 200 landen wereldwijd, waaronder Spanje. (levertijd circa 2-3 dagen). Via onze website is het ook mogelijk om losse tijdschriften cadeau te doen aan familie en/of vrienden in het buitenland, maar uiteraard ook aan familie en/of vrienden in Nederland.


Natuurlijk zijn alle populaire tijdschriften los te bestellen, maar ook de zogenaamde special interest bladen zijn in ruime mate aanwezig. Doordat alle tijdschriften in categorieën zijn verdeeld is het zoeken naar uw favoriete tijdschrift eenvoudig. Tijdschriften die op werkdagen voor 15:00 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden met TNT. De betaling gaat via credit card of wanneer u een Nederlandse bankrekening heeft via iDeal.   

Kijk op www.hollandsebladen.nl

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties